A Horváth Cukrászda Kft. Paulay Ede utcai telephelyének funkcionális és technológiai korszerűsítése a COVID19 világjárvány generálta kihívásokra adandó válaszok jegyében.
Projekt célja:
Projektünk fő célja a meglévő és leendő üzleti partnereink igényeinek maradéktalan magas szintű kielégítéséhez szükséges feltételek biztosítása, a projekt keretében beszerzendő eszközöknek köszönhető technológiai megújulásának előnyeit kihasználva. (minőségi előrelépés, gyártási határidő csökkentése). A projekt keretében beszerzendő berendezéssel cégünk új potenciális megrendelőket tudna megszólítani és számukra kedvező áron termékeket gyártani, nagy pontossággal, nagy sebességgel, amivel komoly versenyelőnyt is jelentene a Távol-keleti, illetve regionális versenytársakkal szemben.
A projekt célja a jelenlegi szakemberbázis megtartása és adott esetben annak további bővítése. A projekt keretében kialakítandó cukrászüzemünk lehetőséget biztosít számunkra, hogy a saját vendéglátóhelyeink kiszolgálása mellett bővíthessük partnerhálózatunkat. A projekt eredményeképpen egy a maga nemében Budapest belvárosában kuriózumnak számító cukrászüzem jön létre.
Projekt keretében beszerzésre kerülő eszközök:
ILSA EVOLVE 40
MAYER Maxi 15/CWG
Colged 32.7 – üzemi mosogatógép
KP FK – 2040 Fagyasztókamra
GZST 14 – főzőzsámoly
KP FK – 2015 Fagyasztókamra
MIWE ECONO EC 10.0604 4.0 kétkörös látványkemence
KP HK 1985 – Hűtőkamra
KP SPEC E600011 – elszívó rendszer
INOXDESIGN GT Hűtött munkaasztal
A projekt bruttó bekerülési költsége: 60 459 493 Ft
Szerződött támogatás összege: 34 222 230 Ft
Támogatás mértéke: 70 %
A projekt megvalósításának tervezett ideje: 2020.07.31. – 2022.03.30.