TORTA ÍZEK
TORTA ÍZEK
TORTA ÍZEK
A kiválasztott tortát saját krémjével díszítjük, ha nem kérsz más díszítést, de választhatsz még sok tortadesign közül. A rendelési idő általában minimum 3-4 nap, de tartunk emellett egy állandó készletet üzletünkben, ami a kereslet függvényében változhat. Azoknál a tortáknál, ahol a díszeket előre el kell készítenünk, hogy kiszáradjanak -külön jelöljük, hogy milyen átfutási idővel tudod megrendelni. Rendeléshez küldj emailt a paulay@sugarshop.hu email címre.
DESIGN TORTÁKHOZ RENDELHETŐ ÍZEK
FUDGY CSOKOLÁDÉ – A nagyon csokis csokitortánk. Belga, 66%-os csokoládé alapú torta sűrű, tömény brownie piskótával és sötét, krémes étcsokoládé ganázzsal. Nem keserű, nem is túl édes, azoknak ajánljuk, akik szeretik a tömény csokoládét. Mivel elég masszív torta, emeletes torta esetén ezt ajánljuk a legalsó szintre.
SZIVÁRVÁNY – A színes piskótákat vékonyan megkenjük eperlekvárral, közéjük vaníliás vajkrémet töltünk, hogy a színes piskóták izgalmas látványa legyen a torta fénypontja. Közepesen nehéz torta, maximum egy könnyebb tortát bír még el.
EPER MOUSSE – Fesztelenül nyárias. Puha fehér piskóták közé töltött könnyű eper mousse lágy eperzselével. Könnyű torta, emeletes torta esetén csak legfelső szint lehet.
NUTELLA – Kihagyhatatlan. Szaftos brownie és mogyorós daquoise piskóta pörkölt mogyoróval, Nutella krémmel és rengeteg Nutellával készítve. Mivel elég masszív torta, emeletes torta esetén ezt ajánljuk a legalsó szintre.
SÓS KARAMELLA – Egyszerűen ellenállhatatlan. Puha piskóták között krémes mascarponés karamellkrém
tejcsokis karamellával
rétegezve és egy kevés tengeri sóval megbolondítva. Könnyű torta, emeletes torta esetén csak legfelső szint lehet.
KINDER MAXI QUEEN – Nem csak a gyerekek kedvence. Karamellizált mogyorós csokoládéval megkent fehér piskóta könnyű, fehércsokoládés tejszínkrémmel és puha karamellával rétegezve. Könnyű torta, emeletes torta esetén csak legfelső szint lehet.
ERDEI BOGYÓS MOUSSE – Igazi gyümölcs dömping- eper, málna, áfonya és piros ribizliből készült könnyű tejszínes mousse torta puha bogyós gyümölcszselével rétegezve. Könnyű torta, emeletes torta esetén csak a legfelső szint lehet.
TOVÁBBI TORTA ÍZEK
RED VELVET – Időtlen klasszikus. Szeleteléskor felbukkan a csábítóan mélyvörös kakaós piskóta, melyhez bársonyos fehércsokoládés tejszínkrém rétegek társulnak. Közepesen nehéz torta, emeletes torta esetén egy közepesen nehéz vagy egy könnyebb szintet még elbír.
EPRES SAJTTORTA – A nagyi sem csinálhatná finomabban. Selymesen krémes sajttorta háromféle sajtkrémből készítve, omlós, vajas mandulás keksztésztával és puha eperzselével sütve.
KARAMELLÁS SAJTTORTA – A sajttortánkat háromféle sajtkrémből készítjük, melyhez aztán házi sós karamellát csorgatunk.
NUTELLÁS SAJTTORTA – Egyik legkedveltebb ízpárosítás. A kekszes alaphoz mogyorólisztet és kakaót használunk, a sajttortánkhoz Nutellát csorgatunk és pörkölt mogyoródarabokkal szórjuk meg a teljesség jegyében.
MARACUJÁS SAJTTORTA – Legújabb sajttortánkat egzotikus ízzel párosítottuk. A sajttortánkhoz puha marakujás-mangós zselét csorgattunk, amitől üditően kellemes, frissítő tortát kaptunk. Most ez a kedvencünk!