A macaronokat a cukrászok ékköveinek is tartják, mert elkészítésük nagy szakértelmet kíván. Pompás színei, külső roppanós textúrája és a belső kirobbanóan intenzív ízvilága teszi igazán izgalmas desszerté.
Itthon az elsők közt kezdtük el a macaronokat készíteni, melyet közvetlenül a leghíresebb francia cukrászmestertől, Pierre Hermétől tanultunk. Macaronjaink gluténmentesek (kivéve az Oreosak), kizárólag mandula-, mogyoró-, pisztácia-, kókusz-vagy épp feketeszezámlisztből készülnek. A töltelékeink belga fehércsokoládé ganázs alapúak (nem vajkrémesek), puha gyümölcszseléinket pedig magunk főzzük be igazi gyümölcsökből. Büszkék vagyunk rá, hogy több versenyt is megnyertünk macaronjainkkal.
Ráadásul már egyedi felirattal, logóval is meg tudjuk nyomtatni őket a Sütiprint segítségével.